Roman Hloch


Mám rád život na kolech. Ježdění Karosou s partou kamarádů po kempech přerostlo do vášně k cestování s kempingovými auty. Od roku 2012 se živím zejména audio vizuální tvorbou a postprodukcí proloženou focením, prací s grafikou a nějakou tou správou socek. Životním koníčkem jsou pro mě tramvaje, které s kamarády jezdíme fotit po celé Evropě. 


Aktuálně s ženou stavíme vlastní bydlení v legendárním Ducatu. Stroj z roku 2007 velikosti L2 H2 s nesmrtelným motorem Iveco 2.3 JTD byl pro nás jasnou volbou. Plánujeme s ním procestovat zejména východní část Evropy.

Wild camping, to je věc která mi dělá radost. Nenápadně a bez nepořádku zastavit na noc kdekoli, kde to v rámci možností a základních pravidel jde. Do toho mít v lednici nějaké to dobré lokální pivo, vytáhnout gril a užívat si atmosféru s kemprem za zády. 

ROMAN HLOCH

Bistro Točna Dlabačov. 01.04.23 začíná druhá sezóna

Bistro Točna Dlabačov. 01.04.23 začíná druhá sezóna

Venku je sice ještě stále taková kosa, že se Eskymákům v zatáčce lámou psi, ale i tak už je jaro za dveřmi a zima nevyhraje. Už aby se otevřely zahrádky a mohli jsme si večer někde sednout na pivo a kus řeči. Proto potěší každá podobná zpráva, jako je ta, že se 01.04. opět otevře oblíbené Bistro v bývalé tramvajové točně Dlabačov. Detaily v našem článku.

Bandvagn 206. Frajer ve sněhu, poušti i ve vodě

Bandvagn 206. Frajer ve sněhu, poušti i ve vodě

Bv 206 je víceúčelový kloubový pásák do nepohody. Jeho konstrukce z něj vytváří ideálního parťáka do vysokého sněhu, hor nebo pouště. Umí ale i plavat.

Vánoce v Praze. Vánoční tramvaje a autobusy

Vánoce v Praze. Vánoční tramvaje a autobusy

V sobotu 26. listopadu 2022 DPP rozsvítil vánoční flotilu MHD. Stejně jako v minulých letech, budeme i během letošního adventu moci cestovat po Praze slavnostně nazdobenými tramvajemi a autobusy.