VYBAVENÍ NA CESTY

Malý a chytrý zdroj energie


Z přenosné elektrárny NAVITEL NS1000 budete nadšeni 


TEXT: ROMAN HLOCH | FOTO: ŠTĚPÁN MAMULA&ROMAN HLOCH | DATUM: 01.05.2024 | 3 MINUTY ČTENÍ

ZAVOLAL kamarád, že si uděláme soukromou párty na jeho zapomenutém pozemku. Tahat hlučnou těžkou elektrocentrálu ale nechtěl. Vzali jsme tedy elektrárnu NAVITEL a vyzkoušeli z ní napájet pípu, reproduktory, barevná světla a výrobník mlhy.

Hlavní přednosti zdroje NAVITEL NS1000

Přenosná elektrárna NAVITEL zaujme hned několika vychytávkami. První z nich je možnost bezdrátového dobíjení telefonu pouhým položením na ní. Zaujmou také dvě integrované svítilny. Přední menší u ovládacího panelu a druhá větší na zadní části, která díky příjemnému teplému odstínu a poměrně vysoké intenzitě, osvítí velkou část okolí.

Na předním ovládacím panelu najdeme čtveřici USB výstupů. 2x USB C a 2x starší USB A. Z boku jsou k dispozici dvě klasické zásuvky pro připojení spotřebičů na 230 V. Vše doplňuje čelní displej, na kterém lze sledovat konkrétní spotřeby u všech výstupů a samozřejmě také stav nabití baterie zdroje.

Trend přenosných zdrojů energie stoupá a jejich praktičnost, možnosti využití, skladnost a bezpečnost láká řadu cestovatelů, řemeslníků a domácností.


Přenosná elektrárna

★ ★ ★ ★ ☆

13 999 Kč

Baterie 

Válcový lithium-iontový dobíjecí článek s kapacitou 808,08Wh / 218400 mAh
Maximální celkový výstupní výkon
1000 W
Nabíjení zařízení
Ze solárního panelu/ ze sítě /z autozásuvky 12 V (všechny konektory v balení)
Velikost, mm (délka-výška-šířka)
345x227x203
Hmotnost
8200 g
Pracovní teplota
-10 — +40 °C
Výdrž
Nabití telefonu 54x / Televize 75W – 11 h / Domácí pípa 350 W - 5 – 7 hodin / Autochladnička 65W – 13 h
Výstup USB-A
18 W: 5 V/3 A, 9 V/2 A, 12 V/1.5 A
Výstup USB-C
60 W: 5 V/3 A, 9 V/3 A, 12 V/3 A, 15 V/3 A, 20 V/3 A
Výstup cigaretového zapalovače

Ano

Výstup Anderson 30 A
Ano
Výstup DC5525
Ano
AC výstup
2 x

20%

sleva

na všechny výrobky NAVITEL při použití kódu VROOMAGAZINE20


Doporučujeme ke zdroji zakoupit i solární panel

NASTARTUJTE SVŮJ VENKOVNÍ ŽIVOT

9 990 Kč


Jak jsem byl se zdrojem spokojen?

★ ★ ★ ★ ☆

+

Zařízení mě potěšilo svou skladností, bytelností a variabilitou využití.

Líbí se mi možnost bezdrátového nabíjení telefonu.

Líbí se mi displej s ukazováním spotřeby konkrétních výstupů.

Přibalené kabely k nabíjení jak ze sítě, 12v zásuvky i solárních panelů.

 

Při nabíjení ze solárních panelů nefungují AC výstupy pro 230 V.


Mohlo by se vám líbit

ŠPIČKOVÁ KVALITA OBRAZU

3 490 Kč

NAVITEL R980 4K je moderní a stylová palubní kamera vybavená snímačem Sony IMX 415, který poskytuje záznam vašich cest ve 4K (3840x2160p@30 fps). Ultra HD rozlišení umožňuje sledovat dopravní značky, SPZ a i takové detaily, jako povrchové nerovnosti. Vestavěná GPS anténa s funkcí GPS informer vás včas upozorní na potenciální hrozby. Kameru lze ovládat na dálku prostřednictvím vestavěné Wi-Fi a aplikace DVR Center.

7vrstvá skleněná čočka s vestavěným IR filtrem – kvalita snímání na špičkové úrovni i za špatných nebo příliš jasných světelných podmínek

★ 3” IPS displej s vysokým rozlišením je snadno čitelný z jakéhokoli úhlu

★ Funkce G-senzor spolehlivě ochrání vaše soubory také v případě nečekané nehody

★ Superkondenzátor nahrazuje běžnou baterii, je odolný vůči extrémním teplotním změnám a vykazuje vysokou spolehlivost

★ Kamera podporuje parkovací režim, který automaticky zachycuje možné incidenty, když je auto zaparkované s vypnutým zapalováním


Jak se mi líbí možnost využití?

★ ★ ★ ★ ☆

Zdroj jsem si ihned zamiloval a během pár vteřin osvojil jeho ovládání. Během jednoho dne jsem ho využil jako zdroj pro osvětlovací techniku na natáčení a večer po nabití v autě jako zdroj, pro pípu, DJ pult, barevné osvětlení a aparaturu. Při krátkém výpadku dodávek energie jsem do něj na chalupě zapojil televizi, anténu a lampičku a zároveň jsem si dobil telefon. Také mi ušetřil natahování prodlužovačky při vrtání do fasády. Utáhl i silnou příklepovou vrtačku.

5 HLAVNÍCH PŘEDNOSTÍ PŘENOSNÉ ELEKTRÁRNY NAVITEL NS1000

★ Variabilita

★ Skladnost

★ Jednoduché ovládání

★ Možnost nabíjení ze solárního panelu

★ Možnost bezdrátového dobíjení telefonu

Perfektní zařízení do obytného auta

Pryč je doba, kdy do svých obytných aut musíte řešit složitá zařízení pro dobíjení nástavbové baterie a jejich zapojení. NAVITEL NS1000 vám ve vašem obytném autě poslouží jako kvalitní a bezpečný zdroj energie. Nabíjet ho můžete za jízdy z klasické autozásuvky, v kempu ze sítě a během kempování v divočině pomocí solárního panelu.

👍  NAVITEL bych doporučoval zejména cestovatelům v osobních autech a obytných vestavbách. Velkou výhodu hraje v tomto případě i fakt, že pokud zrovna necestujete, můžete ho z auta jednoduše vyndat a použít kdekoliv.


Mohlo by se vám hodit

PŘESNÁ NAVIGACE A MAPY PRO 47 ZEMÍ

NAVITEL E505 MAGNETIC

1 990 Kč

NAVITEL E505 MAGNETIC je moderní 5palcová navigace s chytrým magnetickým držákem. Řidič může připojit autonabíječku k přístroji nebo k držáku. Pokud je napájecí zdroj připojen k držáku, navigace je bez kabelů, což poskytuje volnost pohybu za volantem. Řidič obdrží všechny potřebné informace pro bezpečnou a bezproblémovou jízdu – 3 alternativní trasy, hlasové pokyny, upozornění na jízdu ve správném pruhu a upozornění na rychlostní kamery po cestě.

Přesné mapy pro 47 zemí

NAVITEL Navigator informuje uživatele o omezeních rychlosti na každém úseku silnice a upozorňuje na příliš rychlou jízdu.

Spolehlivý operační systém Linux / Procesor NAVITEL E505 MAGNETIC 800 MHz

Funkce pro nadrozměrná vozidla

Možnost aktualizace a přidání dalších map


20%

sleva

na všechny výrobky NAVITEL při použití kódu VROOMAGAZINE20

A co třeba do stanu?

Jak z vašeho stanu udělat plnohodnotné bydlení? Tuto odpověď také řeší zdroj NAVITEL NS1000. V kombinaci se solárním panelem se jedná o téměř nekonečný zdroj energie pro ledničku, telefony, fotoaparáty, drony a díky integrované lampičce i jako skvělý způsob osvětlení. I uprostřed pusté divočiny nebo třeba v kempu s drahou přípojkou skvělé řešení!

Stabilní napětí a bezpečné napájení

NAVITEL NS1000 má vynikající vestavěný systém správy baterií (BMS), který chrání zařízení prostřednictvím regulace teploty, přepěťové ochrany, nadproudové ochrany a funkcí ochrany proti zkratu. Detekuje zkraty a přetížení při provádění nesprávných operací. Invertor Pure Sine Wave AC také lépe chrání vaše zařízení, zajistí bezpečné používání a zachová životnost baterie.

👍 Jako amatérský DJ jsem NAVITEL dokonale využil pro stabilní zásobování energií pro pult, osvětlení a menší aparaturu.


Mohli byste potřebovat na cestách

NAVITEL DĚLÁ TAKÉ SKVĚLÉ TABLETY S NAVIGACÍ

 NAVITEL T787 4G tablet 7"

NAVITEL.CZ

2 490 Kč

NAVITEL T787 4G je moderní tablet založený na operačním systému Android™ 12. Výkon zařízení řídí procesor MTK8765 s taktovací frekvencí 1,3 GHz. Tablet je také vybaven 3 GB RAM a 32 GB vnitřní pamětí, má přední a zadní kameru (2MP a 5MP), slot microSIM a slot pro karty microSD s kapacitou až 132 GB.

Velký 7palcový displej

Rozlišení 1024×600

Připojení k 3G/4G internetu pomocí 4G SIM karty nainstalované v tabletu T787 nebo přes Wi-Fi

Zařízení obsahuje licenci na 47 map, z nichž některé jsou již v zařízení načteny

Možnost aktualizace a přidání dalších map

A jak dopadl náš večírek uprostřed lesů?

Záměr testu byl jasný! Nahradit naši klasickou elektrocentrálu a vyzkoušet jak dlouho a stabilně mi NAVITEL NS1000 dokáže dodávat potřebnou energii. Pípa, DJ pult, Tři otočně RGB Hlavy a do toho občasně výrobník Mlhy, to už je solidní nálož spotřeby. Zdroj byl využitý na 100 % a využil jsem jak USB výstupy, integrovanou svítilnu a výstupy na 230 V.

Výsledek?

Vydrželi jsme večírek zásobovat od 19:00 do půlnoci. Baterie pak ukazovala ještě 7 %. Za mě skvělý výkon. Zdroj jsem před spaním zapojil na chalupě do sítě a druhý den ráno byl nabit na 100 % a připraven na další zábavu. Ano! Tohle zařízení potřebuju, řekl mi kamarád, který často pracuje s elektrickým nářadím ve chvíli kdy viděl, co dokáže.

Od zdroje energie až po kompaktní powerbanky

Námi testovaný zdroj nabízí opravdu velkou kapacitu energie i pro větší spotřebiče. Pro potřeby nabíjení telefonu, lidově řečeno z kapsy, má společnost v nabídce i vychytanou solární powerbanku NAVITEL PWR10 SUN s integrovanou svítilnou a také designové powerbanky PWR20 s kapacitou 20 000mAh.


Máte rádi dobrý zvuk na cestách?

AUTORÁDIO ZA FANTASTICKOU CENU, KTERÉ NEBUDETE CHTÍT VYPNOUT

NAVITEL RD5    

799 Kč

NAVITEL RD5 je multifunkční autorádio ve standardní velikosti 1DIN. Rádio je vybaveno digitálním FM modulem s rozsahem příjmu FM 87,5-108 MHz, do paměti lze uložit 18 stanic, které lze snadno přepínat pomocí tlačítek na předním panelu. Zařízení poskytuje ovládání basů a výšek, stejně jako několik přednastavených nastavení ekvalizéru. Díky RCA výstupům můžete k zařízení připojit i externí zesilovač.

Bluetooth modul podporující protokoly A2DP, HFP (ver. 4.0), které poskytují kvalitní přehrávání streamovaného zvuku z chytrých telefonů, přístup ke kontaktům a seznamu hovorů

Přehrává nejoblíbenější formáty mediálních souborů: FLAC, MP3, WMA, WAV AUX vstup, slot pro paměťovou microSD kartu až do 256 GB a dva USB porty, z nichž jeden lze využít pro připojení flashdisku až do 256 GB a druhý slouží k nabíjení smartphonu a podporuje nabíjení až 2,1A

Možnost přizpůsobit podsvícení interiéru vašeho vozu nebo vaší náladě

👍 Mohlo by se vám taky líbit

STYLOVÝ A BEZDRÁTOVÝ VZDUCHOVÝ KOMPRESOR

NAVITEL AIR15 AL

NAVITEL.CZ

1 290 Kč

Akumulátorový vzduchový kompresor s automatickým regulátorem tlaku, digitálním tlakoměrem a LCD displejem.


20%

sleva

na všechny výrobky NAVITEL při použití kódu VROOMAGAZINE20