SPONSOROVÁNO

Koktejl na cesty. Hit roku, drink si vypijete kdykoli a kdekoli

LIFESTYLE>GASTRONOMIE


Věděli jste, že se dělají koktejly Take Away neboli drinky s sebou? Dělají, a to v nejvyšší kvalitě. Vedle kávy, piva a limonády si tak můžeme na cestách dopřát i luxusní long drink. Můžeme ho taky přinést jako dárek na párty.  Tento článek vám přinášíme ve spolupráci s Beyond The Bar v  Praze na Starém městě. 


TEXT: ANDRE FUCHS | FOTO: LUKÁŠ MATULÍK | DATUM: 27.3.2022 | 1 MINUTA ČTENÍ

Beyond The Bar nabízí nezapomenutelné koktejly vytvořené oceněnými mixology. Každý koktejl doprovází unikátní snoubení koření, bylinek, ovoce a alkoholu. Jejich koktejly prý nenalezneme nikde jinde na světě. Pouze v samém krásném srdci Prahy. 

Tyhle drinky vám barmani čerstvé namíchají před vámi, a ještě vám o nich něco řeknou, aby se vám to lépe pilo. Žádné konzervanty, prostě klasický dobrý koktejl jako ve filmu.  

Z Beyond The Bar vám představuji 2 koktejly 

YES-MINE


Gimlet s kyselejší chutí zvýrazněnou cordialem z listů limetky Kaffir a květů pravého jasmínu. Chuť Vás zavede na Dálný východ!  Tenhle koktejl se hodí k rybě nebo i sushi.  

Foto: Lukáš Matulík

 A STAR IS BORN


Sladký, tropický a jemný. A Star is Born je dokonalou kombinací vodky a vanilky s bohatou ovocnou chutí mučenky. Tyhle drinky z Beyond The Bar se hodí jako skvělý dárek nebo do karavanu. Koktejl Star is Born se výborně hodí k dezertům. 

Foto: Lukáš Matulík


BEYOND THE BAR

Co je to Mixologie a Mixolog? 

Ne, nejedná se o žertovné označení barmana, který míchá drinky! 

MIXOLOGIE je rafinovaná a hloubková studie umění míchaných nápojů. 

MIXOLOG je guru, který studuje klasické koktejly, dokáže je vylepšit a vytváří i nové inovativní drinky, kombinující často neobvyklé chutě. 

Barman nebo Mixolog? 

S nadsázkou by se dalo říct, že mixolog je barman, který na to jde vědecky. Barman umí samozřejmě také namíchat spoustu skvělých drinků, ale nezabývá se přitom mixologií. Mixologie povýšila přípravu koktejlů na určitý typ kulinářského umění.