České obytné vozy KRS mají co nabídnout!


Vaše individuální požadavky jsou pro ně výzva.


TEXT: DAVID BERÁNEK | FOTO: KRS | DATUM: 04.06.2023 | 2 MINUTY ČTENÍ

100% česká značka obytných aut KRS si za 24 let existence vybudovala uznávané postavení na domácím i zahraničním trhu. Její zákazníci se vrací nejen kvůli vysoce kvalitním sériovým vozidlům, ale především oceňují snahu firmy vyhovět všem individuálním přáním. Společnost nabízí hned 3 možnosti pořízení obytného vozu a to prakticky na jakýkoliv účel a s jakoukoliv úpravou.

3 možnosti pořízení obytného vozu

To umí málokdo!

SÉRIOVĚ VYROBENÉ AUTO Z KATALOGU

V současné době (2023) společnost KPS Automobile s.r.o. vyrábí tyto sériové modelové řady obytných vozidel:

KRS Active Line / KRS Cruiser Line / KRS Sport Line / KRS Classic Line / KRS Cruiser Premium.

Vybrat si můžeme z více podvozků

◉ Fiat Ducato (KRS Active Line, KRS Cruiser Line, KRS Sport Line)

◉ Peugeot Boxer (KRS Active Line, KRS Cruiser Line, KRS Sport Line)

◉ Citroën Jumper (KRS Active Line, KRS Cruiser Line, KRS Sport Line)

◉ Opel Movano (KRS Active Line, KRS Cruiser Line, KRS Sport Line)

◉ Mercedes-Benz Sprinter (KRS Classic Line, KRS Cruiser Line, KRS Cruiser Premium)

◉ MAN TGE (KRS Classic Line, KRS Cruiser Line)

Obytná auta KRS by se dala charakterizovat jako CAMPERVAN – jejich vnější rozměry jsou takřka totožné s původní dodávkou (kromě střechy v případě jejího zvýšení nebo stanové nástavby). To skýtá nesporné výhody oproti obytným vozům typu Integra, Polointegra a Alkovna, jelikož se s nimi snadněji dostaneme i na hůře dostupná místa a i jejich spotřeba a náklady na údržbu jsou nižší

Obytné vozy KRS nabízí stejný komfort jako polointegry a kabina řidiče a spolujezdce je také propojena z obytným prostorem.

Prohlédněte si ve 3D

Na sériově vyráběné vozy se nějakou dobu čeká (10 - 12 měsíců). Nechcete-li čekat, můžete sáhnout i po ojetých nebo referenčních autech.

2

KRS INDIVIDUAL 

Podle konkrétních přání zákazníka

Jak už napovídá název, ve spolupráci se značkou KRS můžete do stavby obytného vozidla promítnout své individuální představy a požadavky. Chcete třeba auto přizpůsobit pro cestování se psem? Nebo závodíte na kole či motorce a potřebujete auto s dílnou, garáží a zázemím? Nebo cokoliv jiného? Pro společnost KPS Automobile s.r.o. to není problém, ale výzva!

Technici společnosti vás celým procesem provedou, navrhnou optimální řešení vašich požadavků, doporučí výbavu a pomohou i s výběrem nejlepších materiálů. Samotná realizace zahrnuje nejen vysokou kvalitu řemeslného zpracování, ale také naplnění požadavků legislativy pro vozidla N1, N2, N3.

💡Pomůžou vám se zápisem změn do TP!

Součástí každé individuální zakázky u společnosti KPS Automobile s.r.o. je zápis změn v TP vozidla se změnou rozměrů, hmotností, počtu míst a změny kategorie vozidla na M1, SA obytný vůz.

Fotogalerii některých realizovaných individuálních přestaveb si můžete prohlédnout zde.

Cena individuální přestavby se bude lišit v závislosti na vašich požadavcích.

3

KRS HomeMADE

Postavte si doma ze stavebnice

Toto je skutečně lákavá nabídka! Druhá vývojová řada unikátního systému KRS HomeMADE je určena pro kutily, alespoň se základní manuální zručností. Máte jedinečnou příležitost postavit si vlastní obytný vůz na podvozku skříňové dodávky svépomocí a za mnohem nižší náklady. V jakékoliv fázi stavby můžete stavbu ovlivnit osobním výběrem specifických dílů či jednotlivých montážních sad a balíčků.

Máte možnost přímo ovlivnit základní čtyři pilíře stavby obytné dodávky:

INVESTICE

investujete do značkových komponentů ke stavbě v rozsahu, který je pro vás v danou chvíli přijatelný

PLÁNOVÁNÍ 

rozplánujte si celou stavbu na více etap

ZÁPIS DO TP

KPS Automobile s.r.o. vám zajistí správné legislativní řešení stavby v podobě zápisu změn technických parametrů v technickém průkazu vozidla, včetně zcela legálního zápisu změny počtu míst k sezení a kategorie vozidla na M1, SA obytný automobil.

KVALITA & BEZPEČNOST

KRS HomeMADE poskytuje garanci spolehlivosti jako celku, montážní připravenost pro technologické a technicky specifické díly a podskupiny v budoucnu a kvalitu zavedené značky

Použity jsou jen ty nejkvalitnější materiály a komponenty. Drtivou většinu z nich používá k výrobě svých obytných vozidel i značka KRS.

Výhody KRS HomeMADE

◉ zhodnocení vlastního vozidla

◉ obytný vůz s možností individuálních úprav

◉ kvalitní a prověřené značkové technologie a nábytkové prvky

◉ legální úpravu dle Vašich představ, včetně zápisu změn v TP vozidla

◉ nižší sazba povinného ručení

◉ výborný základ pro další HomeMADE úpravy

◉ podporu české značky KRS (školení, poradenství)

Jak funguje KRS HomeMADE?

Na e-shopu si vyberete buď samostatné díly nebo sadu KRS HomeMADE. Díly si svépomocí sestavíte a dle doporučeného postupu nainstalujete do svého vozidla. Pokud si zakoupíte některou ze zvýhodněných sad u které je součástí sady i zápis do technického průkazu vozidla, pak vozidlo přistavíte v dohodnutém termínu do dílen dodavatele, kde vám za úplatu dle platného ceníku (3 000 Kč) bude provedena kontrola montáží před zápisem.

Na výběr je mnoho nábytkových, stavebních a technologických součástí pro vozidla řady X250/X290 Fiat Ducato / Peugeot Boxer / Citroën Jumper / Opel Movano od r.v. 2022, Mercedes-Benz Sprinter řady 906/907/910, Renault Master, Ford Transit a další. Sortiment nábytkových a technických součástí se neustále rozšiřuje.

V průběhu své existence (1999-2023) vyprodukovala více než 1350 individuálních či sériových obytných vozidel pod značkou KRS.

Hlavní produkty KPS Automobile s.r.o.

Obytná vozidla značky KRS v sériových modelových řadách (viz nahoře)
Výroba a stavba vozidel na zakázku dle individuálních požadavků zákazníka
NOVINKAKRS HomeMADE pro stavitele obytných vozidel svépomocí