Camper&Caravan Show. Varšava, 30. září – 2. října

KARAVANISTA


Camper & Caravan Show ve Varšavě je pokládána za největší veletrh karavaningu ve střední a východní Evropě. Můžeme se opět těšit na bohatou nabídku karavanů, obytných vozů, monster trucků, speciálních aut, autokarů, offroadů, vybavení a mnoho dalšího. Součástí je i největší sraz obytných aut v Polsku, Food Truck Festival a festival youtuberů Camper Con.


TEXT: DAVID BERÁNEK | FOTO:VROOMAGAZINE | DATUM: 28.9.2022 | 2 MINUTY ČTENÍ

Veletrhu se můžeme zúčastnit jako návštěvníci i jako vystavovatelé. Loni akci navštívilo 86 tisíc návštěvníků a více než sto vystavovatelů mělo své stánky a techniku na ploše více než 18 tisíc metrů čtverečních.

VSTUPNÉ PRO NÁVŠTĚVNÍKY

◉ 1 den €25
◉ 2 dny €40

Homo Camperus Rally 2022

Kromě výstavy nabízí festival i zajímavý doprovodný program. Tradičně se opět uskuteční největší sraz obytných vozů v Polsku Homo Camperus 2022, kterého se na minulém ročníku zúčastnilo až 680 týmů! Tento sraz je rozhodně tím správným místem pro nadšence do karavaningu.

Podmínky účasti na Rally (Srazu)

Registrace a předem zakoupení vstupenky Camper & Caravan Show 2022 – Rally/Crew v hodnotě 80€. Poplatek se vztahuje na celou posádku.

VSTUPNÉ NA SRAZ OBYTNÝCH VOZŮ ZAHRNUJE

◉ místo pro vaše vozidlo + elektrická přípojka
◉ přístup k sociálnímu zařízení, sprchám
◉ přístup k internetu přes wi-fi
◉ vstup na doprovodné akce
◉ vstup na veletrh

Warsaw Caravan Show 2021

Homo Camperus ve Varšavě. Nejhustější káry veletrhu

Homo Camperus ve Varšavě. Nejhustější káry veletrhu

Podzim patří veletrhům. Vroomagazine zajel v říjnu na Camper Caravan Show do Varšavy, abychom se přesvědčili, jaké poklady a nápady mají severní sousedé. Tohle je galerie těch nejhustějších obytňáků, které nás tam zaujaly.


Food Truck Festival

„Přeplněné ulice Marrákeše, elegantní bistra Paříže a hipsterské uličky Berlína – objevte, jak svět chutná a voní... aniž byste opustili Varšavu.“ 

To slibují organizátoři Food Truck Festivalu, který probíhá souběžně s veletrhem.

Camper Con

První festival youtuberů, bloggerů a cestovatelů souvisejících s karavaningem v Polsku, který se také koná během Camper Caravan Show. Letos účast přislíbili například Captain Trailer, Kamper Maniak, ELCAMPER, Our caravanning a mnoho dalších.

Cesta tam

Veletrh se koná v Ptak Warsaw Expo, Al. Katowická 62, 05-830 Nadarzyn, 114D Wolica.

Ptak Warsaw Expo se nachází přímo na trase S8 ve směru na Katovice, sjezd Paszków. Cesta z letiště trvá asi 10 minut. Z centra Varšavy – 15 minut. Parkování je zdarma není problém, centrum má 15 000 parkovacích míst!

◉ z Ostravy – 358 km – 3,5 h jízdy
◉ z Brna – 521 km – 5 h jízdy
◉ z Prahy – 638 km – 7 h jízdy
◉ z Plzně – 729 km – 8 h jízdy