Linda Nejezchlebová


Mít karavan úplně můj sen nebyl, zato cestování ano. Cestovala jsem za svobodna, sama, s manželem, s dětmi, zvířectvem.  Karavan nám do cesty vjel. Náhodou. Nakonec je z toho 2v1. Cestování karavanem. Nejen při karavaningu jsem kamarádka, manželka jednoho, maminka tří, svačinářka/taxikářka čtyř a psa, organizátorka, lektorka jógy, a zosobnění celé řady profesí dle potřeby svých nejbližších....Za zkušenou karavanistku se nepovažuji, protože se učím celý život a každý výjezd je unikát, ať už jde o směr, cíl, zážitky či zkušenosti.


S hrdostí říkám, že je mi přes čtyřicet. Po většinu času se řídím mottem CARPE DIEM a stále se utvrzuji, že

WHAT WE THINK, WE BECOME.

Podařilo a daří se mi v životě to, o čem jsem snila a sním.

Sníte taky?

LINDA NEJEZCHLEBOVÁ

5 x recept na čerstvý džus po ránu & Bloody Mary (bonus)

5 x recept na čerstvý džus po ránu & Bloody Mary (bonus)

Máte po ránu žízeň? Udělejte si osvěžující džus z čerstvých celoročně dostupných surovin. Protáhl se večírek až do rána a potřebujete kvalitní vyprošťovák? Dejte si Bloody Marry podle známé americké kulinářské celebrity Bobby Flaye.

Jak dostat cestovní nevolnost pod kontrolu

Jak dostat cestovní nevolnost pod kontrolu

Cestovní nevolností, neboli kinetózou (tzv. nemocí z pohybu) trpí hlavně děti a dospívající, ale i každý třetí dospělý. Tento stav může vzniknout pokud je vjem pohybu v rovnovážném orgánu vnitřního ucha v rozporu s tím co vidíme. Projevuje se zíváním, bolestmi hlavy, pocením, studeným potem, nadměrným sliněním i zvracením. Lze tomu předejít?

Kolem světa za pár hodin. 6 evropských minisvětů

Kolem světa za pár hodin. 6 evropských minisvětů

Často tvrdíme, že nemáme čas procestovat a vidět všechny země. Přitom stačí jednodenní výlet a s trochou nadsázky to zvládnout jde. Vítejte ve světě miniatur!