7 nejbizarnějších vánočních dárků 2022


Vánoce se blíží mílovými kroky, lidé přemýšlejí co komu dát pod stromeček. Pod vánočním stromečkem často nacházíme nesmrtelné evergreeny jako spodní prádlo, sprchové gely, ponožky, diáře z loňského roku, či nedejbože svetr se sobem. Najdou se však i takové dary, které se mohou vysloveně pyšnit označením bizár.


TEXT: VROOMAGAZINE | DATUM: 22. 12. 2022  | 2 MINUTY ČTENÍ

Houbičky

Mezi nejbizarnější vánoční dárky můžeme zařadit houbičky na nádobí. Praktické věci u obdarovávaných rozhodně nebodují a v případě houbiček na nádobí to platí obzvlášť. Myslím, že při rozbalování tohoto dárku ztuhne úsměv na tváři nejedné ženy, která touží po krabičce s náramkem či hodinkami. Pokud se pro tento dárek přeci jen rozhodneme, kupme aspoň ecohoubičky (Alza.cz 39Kč). Jako bonus můžeme přibalit vůni na toaletu.

Výživové tabulky

Dalším z bizárů na Vánoce 2022 budou výživové tabulky. Ženy ani muži rozhodně netouží po tom obdržet pod stromeček tento dárek, který ve skutečnosti říká, že by měli zhubnout. Pokud nekupujeme dárek pro fitness fanatika, i když je to stále trochu riskantní, není nikdy dobrý nápad darovat cokoliv, co souvisí s cvičením nebo dietou. Pořídit je můžeme na manutan.cz 64 Kč.

Obří skleněná ryba nebo jelen

Velmi zajímavým a rozhodně ne žádaným dárkem je obří skleněné něco, aneb kýč do každé domácnosti. Nevíte komu co na Vánoce? Řešení je snadné. Stačí nakoupit hromadu kýčovitých dekorací a obdarovat s nimi svou rodinu. Jistě budou nadšeni. Nemáme-li rádi sklo, ještě je tu porcelán.

Záchodové prkénko

Copak chtěl asi obdarovaný říci tímto dárkem? Záchodové prkénko je rozhodně velmi bizarním vánočním dárkem. Divné to bude i v případě, když pořídíme zlaté prkénko nebo s různými motivy. Ne každý holduje tuningu toalety, ale kdo ví, možná dnes jede tuning všeho. Koupíme jej například na Alza.cz 929 Kč

Barva na zeď

Jedním z darů, který také občas někdo dostane, je barva na zeď. Pokud to není výslovné přání obdarované osoby, pak netušíme, co tímto dárce zamýšlel. Dostat barvu na zeď si můžeme také přeložit jako už je čas tady vymalovat. Dětem ale můžeme darovat nátěr na tzv. chytrou zeď. Může se jim hodit k chytrým telefonům a nebudeme muset každý rok malovat. (Alza.cz 6 412Kč)

Fotorámečky

Nejsme úplně proti fotorámečkům, ale musí mít sentimentální hodnotu. Pokud máme fotku, která má smysl a kolem ní je elegantní rámeček, je to určitě hezký dárek. Ale když je to jen nevkusný prázdný rámeček, který jsme koupili za stovku, radost s ním nejspíš moc neuděláme. Můžeme ale říct: „Letos jsem ti lásko koupil rámeček a příští rok si do něj uděláme krásnou fotku. Třeba z té dovolené, jak jsem ti k ní dal minulý rok ten krásný prospekt.“

Sandály vypadající jako ryba

Tyto rybí sandály už nikdy nezujeme. Boty jsou protiskluzové, nepromokavé a měkčí než měkké. Budeme mít pocit, že chodíme po oblacích. Otázka však je kam se v nich vydáme? Byly by rozhodně stylové na Rybovu mši vánoční. Najdete je na levnicek.cz za 199 Kč.